VRIJDAG 24 AUGUSTUS

ZATERDAG 25 AUGUSTUS

2018

     
     

15 jaar geleden zijn we klein begonnen in een boerenschuur. Omdat onze oorsprong een schuurfeest was hebben we deze naam dan ook aangehouden. Tijdens ons eerste schuurfeest waren er maar liefst 350 bezoekers! Voor ons was dit een mijlpaal en dit smaakte zeker naar meer.

Na de derde editie bleek al gauw dat de boerenschuur te klein werd, nu konden we natuurlijk een grotere schuur gaan bouwen maar een tent was toch een betere oplossing. Het schuurfeest hedendaags wordt dus georganiseerd in een grote tent met ruimte voor duizenden bezoekers, de sfeer is nog als vanouds, we zijn dus eigenlijk nog steeds een echt schuurfeest.

Tijdens het schuurfeest hebben we altijd gezorgd voor goede artiesten, velen zijn inmiddels ook bekend met de weg naar het hoge noorden. De volgende artiesten hebben onder andere in Bierum op het podium gestaan:

  • Bouke
  • Partyband TOF!
  • Guus Meeuwis
  • Jannes
  • Peter Koelewijn
  • En vele anderen....

Wij zijn inmiddels een groot feest geworden met veel potentie, we zien elk jaar de bezoekersaantallen weer groeien en de sfeer blijft nog altijd opperbest.


Naast het schuurfeest hebben er in Bierum tevens een aantal edities van het dijkfeest plaats gevonden. Dit open lucht feest op de meest unieke plek in Nederland wordt helaas niet meer georganiseerd.

Bekijk foto's van 2017 en eerder!

Bekijk foto's van het schuurfeest 2010

Bierummer Schuurfeest

Editie 2017 wederom een groot succes! Hoe alles tot stand gekomen is? Lees hier een stukje historie!

Neem contact met ons op

 

 
       
     
 

Loket Leefbaarheid Groningen Eten en meer bij Neel en Geer Abiant Jupiler Amasus Shipping Delfzijl JEMAKO Bakker Bierum Reijerse BV USA Cars
Jansen Transport Groningen Seaports Landjuweel Aardappelen Vopak Eemshavenverhuur
Gjaltema Steigers en Hoogwerkers Koninklijke Wagenborg Theo Pouw Eemshaven John Breider Mechanisatie